Detalii PAXMAN SCALP COOLING

Paxman Scalp Cooling este un sistem de racire a scalpului ce previne si reduce alopecia indusa de chimioterapie fiind lider la nivel global in ceea ce priveste racirea scalpului.

Ce este racirea scalpului?

Racirea scalpului este un tratament testat clinic, la nivel mondial, care poate preveni caderea parului cauzata de chimioterapie. Utilizarea sistemului de racire a scalpului, cunoscut si sub denumirea de ”casca rece”, s-a dovedit a fi o modalitate eficienta de a combate caderea parului indusa de chimioterapie si poate avea ca rezultat pastrarea parului intr-un procent mare sau chiar in totalitate, rezultatul fiind influentat de factori precum tipul si faza cancerului, varsta pacientului, tipul de par, starea parului si starea generala de sanatate. Mii de pacienti din intreaga lume au avut sansa de a-si pastra parul utilizand Paxman Scalp Cooling atunci cand le-a fost administrat tratamentul cu chimioterapie.

Cum functioneaza racirea scalpului?

Paxman Scalp Cooling functioneaza prin reducerea temperaturii scalpului cu cateva grade imediat inainte, in timpul si dupa administrarea chimioterapiei. Aceasta tehnica reduce fluxul sanguin la nivelul foliculilor parului, ceea ce poate preveni sau minimiza pierderea acestuia astfel efectele adverse ale chimioterapiei asupra foliculilor părului pot fi reduse prin folosirea tratamentului de racire a scalpului. Sistemul Paxman Scalp Cooling ofera o optiune confortabila si bine tolerata fata de alte metode de racire a scalpului, datorita tehnologiei sale excelente de extragere a caldurii.