Detalii Gem4000

Gaze in Sange, Electroliti, Metaboliti si Cooximetrie 

Instrumentation Laboratory, lider mondial pentru productia si distributia instrumentelor de diagnostic in vitro pentru spitale sau laboratoare clinice, pentru a investiga “status-ul general” al pacientului.

Avantajele analizoarelor GEM Premier:

Simplitate: Sisteme extraordinar de usor de utilizat si total  fara mentenanta.
Flexibilitate: Meniu analitic flexibil
IQM: Management Inteligent al Calitatii, asigura un control de calitate continuu si o monitorizare a intregului sistem in timp real
•Asigura rezultate de calitate si ajuta la prevenirea si reducerea erorilor, imbunatatind astfel calitatea ingrijirii pacientilor.

Sistemul de diagnostic permite determinarea a 17 parametri masurati + 26 calculalti, in regim de urgenta.

Parametri masurati:
- pH, pCO2, pO2
- Na+, K+, Ca++, Cl-
- Glucoza, Lactat
- Hct
- tHb, O2Hb, COHb, MetHb, HHb
- sO2
- Bilirubina totala

Parametri calculati: - tHb, O2Hb, COHb, MetHb, HHb, tHb(c) - HCO3, HCO3-st, O2ct, Qsp/Qt, Qsp/Qt est - P/F ratio , TCO2, BE(B)/BE ecf –Exces de baze - SO2c, Anion gap, Ca++(7.4), pAO2, CaO2, CvO2, - p50, O2cap, So2, AaDO2, paO2/pAO2, RI, - CcO2, a-vDO2, Hct(c).iQM =  “Intelligent Quality Management” & GEM Premier 4000 & Gem Premier 3500  este un program al procesului de control al calitatii,  activ, statistic, creat pentru: 

- monitorizarea continua a intregului proces analitic,
- detectarea automata a erorilor in timp real


- corectarea automata a erorilor sistemului,
- documentarea automata a acestora si realizarea rapoartelor de calitate, in scopul de a inlocui utilizarea QC traditional.


Analizorul functioneaza cu cartus unic ce include reactivi, senzori planari specializati, solutii de calibrare si spalare, recipient pentru reziduuri.
Cartusul se pastreaza la temperatura camerei, si nu necesita pregatire suplimentara inainte de a fi introdus in analizor.

Configuratii cartuse:
- 150 teste / Valabilitate 30 zile
- 300 teste / Valabilitate 30 zile
- 450 teste / Valabilitate 30 zile
- 600 teste / Valabilitate 21 zile